Get Moo’d Up brengt op creatieve wijze zuivel tot leven in Nebraska

De National College Baseball Championships zijn een lange traditie en trekken elk jaar in juni landelijke fans aan om hun favoriete teams aan te moedigen. Dit jaar bood het Omaha Baseball Village consumenten een unieke kans om meer te weten te komen over hoe zuivel van de boerderij naar hun tafel gaat via de ‘Get Moo’d Up’-activering van Midwest Dairy. Deze maandlange reeks evenementen en media-activaties bereikte meer dan twee miljoen consumenten in samenwerking met Summit Media en het Omaha Baseball Village. De College Baseball Championships trekken doorgaans 400.000 bezoekers en spreken Gen Z, universiteits- en middelbare scholieren, evenals hun ouders, alle belangrijke consumentenpublieken aan.

Een belangrijk onderdeel van de campagne van een maand was het delen van verhalen over melkveebedrijven met behulp van radiotalent in de ether, sociale beïnvloeders en digitale advertenties om gerichte consumenten te bereiken. Om zich voor te bereiden op de interactie met luisteraars, hebben drie Omaha-radiopersoonlijkheden in mei verschillende melkveebedrijven bezocht. Molly van Channel 94.1 toerde Hildebrandt Dairy Farm in South Beloit, IL, Cheryl Kaye, de inwonende foodie van Star 104.5 bezocht Larson Farms, Inc uit Creston, NE, en Nick Handley, sportpersoonlijkheid op AM590 toerde Mohrview Farm, Inc. uit Omaha, NE. Ieder kon de zuivelindustrie uit de eerste hand zien en vragen stellen aan de boeren. De radiopersoonlijkheden plaatsten hun ontmoetingen met de boerderij op de sociale kanalen van elk station, evenals een website die speciaal was ontwikkeld voor de Get Moo’d Up-campagne.

Tijdens de College Baseball Championships organiseerde Midwest Dairy ook een boeiende stand met live uitzendingen op afstand, weggeefacties met zuivelthema, productbemonstering, levende kalveren en aanwezigheid van de Nebraska Dairy Princess, Midwest Dairy Ambassadors, sociale beïnvloeders en lokale melkveehouders. De consumentenbetrokkenheid bleef de hele maand juni bestaan ​​dankzij Summit Media, die het evenement op drie zenders zwaar promootte en luisteraars de mogelijkheid bood om een ​​”Moo Crew”-optreden te winnen op een locatie naar keuze van de winnaar, zoals school, werk of Sportschool. De zenders bevatten belangrijke boodschappen over duurzame voeding en hielden hun publiek betrokken met wekelijkse zuivelverrassingen om ‘Get Moo’d Up’ te krijgen en versterkte berichten door middel van digitale advertenties. Twee millennial social influencers die het evenement bijwoonden, deelden ook content waarmee ze nog eens 250.000 consumenten bereikten.

Gedurende de maand juni verzamelde deze campagne meer dan 2.000.000 vertoningen naast het verkeer op de evenementen zelf. Ga voor meer informatie over de “Get Moo’d Up”-campagne naar www.getmoodup.com.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart