Tim de melkveehouder: MooLoo?

Nou, nu zijn het zindelijkheidstraining koeien. Ik leerde het alleen om aan mijn moeder te bewijzen dat ik slimmer was dan mijn broer. Dat klopt, ze hebben nu latrines voor vee ontwikkeld – of wat wetenschappers een MooLoo noemen.

Wat is het volgende? Gaan ze bidets voor eenden maken? Omdat ze het geweldig zouden vinden.

Koeien worden zindelijk om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Plots begint dat toilet in de voortuin van mijn buurman logisch te worden. Veel mensen denken dat toiletten voor koeien dom zijn. Ik heb geen idee hoeveel geld er aan dit onderzoek is uitgegeven, maar ik weet wel dat deze koeienluiers duur worden. Ik denk dat een onderzoeksprogramma naar zindelijkheidstraining veel geschikter zou zijn als het in de straten van San Francisco of op een staatsbeurs of vliegtuigtoilet zou worden gedaan.

Dit project heeft alleen kalveren getraind om te plassen, niet om te poepen. Na 15 dagen hadden ze met succes 11 van de 16 kalveren zindelijk gemaakt. Wat volgens mijn tante goed is. Omdat mijn oom 62 jaar oud is, en ze zegt dat hij accuraat is in een veld van 10 hectare. Eerlijk gezegd heb ik geen tijd om koeien zindelijk te maken of me zorgen te maken over de uitstoot van broeikasgassen. Weet je hoe lang het duurt om kolen naar de schuur te brengen om in de oven te verbranden?

Sommige mensen in de wereld geloven dat koeien de hele beschaving zullen vernietigen. Koeienscheten branden een gat in de ozonlaag en het niet consumeren van rood vlees zal de CO2-uitstoot verlagen. Ik zou dit ook geloven – als elke koe op de planeet werd gedwongen om alleen Taco Bell te eten en met een 18-wieler of privéjet naar het volgende graasgebied te rijden. Vertelt iemand deze boodschap aan de hindoes? Ik denk dat de meeste hindoes een beetje van streek zullen zijn als ‘wetenschappers’ hun overleden oma beginnen te beschuldigen van een vloedgolf in Indonesië omdat ze gewoon een ‘rechterwang’ liet glippen.

Ik vond de methaanbelasting altijd een beetje bizar. Als je nog nooit van de methaanbelasting hebt gehoord, deze omvat alles van veehouderijen tot groenteboerderijen en alles daartussenin. Elke boerderij in Amerika wordt belast op de hoeveelheid methaan die eruit komt. Mijn eerste vraag was: “Is het alleen voor de dieren?” Want zo niet, dan zal alleen mijn opa me failliet laten gaan. Hij begint elke dag met een volle pot koffie… zeg ik maar.

Ten tweede, hoe weet je wanneer een vis een scheet laat? Tel je de bubbels en deel je deze door drie? Als een boom een ​​scheet laat in het bos en er is niemand in de buurt, maakt hij dan geluid? Wauw! Ik dacht net aan iets. Wat als ahornsiroop daar vandaan komt?

Als je Tim op je volgende evenement wilt laten entertainen, ga dan naar Tim the Dairy Farmer.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart