Zuivelgemeenschap Minnesota kroont 68e prinses Kay van de Melkweg

Anna Euerle (EARL-EE), een 19-jarige studente uit Litchfield, Minnesota, die Meeker County vertegenwoordigt, werd gekroond tot 68e Prinses Kay van de Melkweg tijdens een avondceremonie op de Minnesota State Fairgrounds, 25 augustus.

Euerle zal fungeren als de officiële goodwill-ambassadeur voor bijna 2.500 melkveehouderijfamilies in Minnesota. Zij is de dochter van Vaughn en Joan Euerle en gaat naar Ridgewater College.

Tien county-zuivelprinsessen uit heel Minnesota streden om de titel Prinses Kay van de Melkweg. Isabelle Lindahl (LIN-DOLL) uit Lindstrom, die Chisago County vertegenwoordigt, en Megan Meyer (MY-ER) uit Rollingstone, die Winona County vertegenwoordigt, werden als tweede gekozen.

Kelsey Erf (URF) van Oakdale die Washington County vertegenwoordigt, Emily Leonard (LEN-ERD) van Norwood Young America die Carver County vertegenwoordigt, samen met Lindahl, werden uitgeroepen tot beurswinnaars. Katrina Thoe (TH-O) uit Hayfield, vertegenwoordiger van Dodge County, werd uitgeroepen tot Miss Congeniality.

Tijdens haar jarenlange regeerperiode als prinses Kay van de Melkweg, zal Euerle in het openbaar optreden om consumenten in contact te brengen met de melkveehouderijfamilies in Minnesota. Ze zal werken om zuivel tot leven te brengen door middel van gesprekken, klasbezoeken en verschillende spreekbeurten.

Euerle’s eerste officiële taak als prinses Kay is om bijna acht uur in een draaiende koeler in het Dairy Building (gelegen op de hoek van Judson Avenue en Underwood Street) te zitten om haar beeltenis te laten boetseren in een blok boter van 90 pond. twee dagen van de Minnesota State Fair – donderdag 26 augustus en vrijdag 27 augustus. Dit jaar markeert boterbeeldhouwer Linda Christensen’s 50e en het laatste jaar dat de prinses Kay van de Melkweg-winnaar werd gesneden op de Minnesota State Fair. De overige negen finalisten worden gevormd door Linda’s opvolger, Gerry Kulzer, geboren in Minnesota.

Andere finalisten zijn gepland om hun beeltenis als volgt te laten beeldhouwen:

  • Zaterdag 28 aug.: Kelsey Erf, Oakdale, vertegenwoordiger van Washington County
  • zondag, aug. 29: Emily Leonard, Norwood Young America, die Carver County vertegenwoordigt
  • Maandag 30 aug.: Jessica Ohmann, Albany, vertegenwoordiger van Stearns County
  • Dinsdag 31 aug.: Alaina Johnson, Dakota, die Houston County vertegenwoordigt
  • woensdag 1 september: Megan Meyer, Rollingstone, vertegenwoordiger van Winona County
  • Donderdag 2 september: Isabelle Lindahl, Lindstrom, die Chisago County vertegenwoordigt
  • Vrijdag 3 september: Katrina Thoe, Hayfield, vertegenwoordiger van Dodge County
  • Zaterdag 4 september: Kelsey Kuball, Waterville, vertegenwoordiger van Rice County; en
  • zondag 5 september: Emeliya Dose, Plainview, vertegenwoordiger van Wabasha County

Gedurende de hele beurs zullen prinses Kay en de andere finalisten hun opwachting maken bij de Butter Sculpture Booth in het Dairy Building en bij de Moo Booth in de Dairy Barn. Prinses Kay’s Facebook pagina (facebook.com/princesskayofthemilkyway) zal dagelijkse updates en foto’s van elke voltooide botersculptuur geven.

De kandidaten van Princess Kay worden beoordeeld op hun algemene kennis van de zuivelindustrie, communicatieve vaardigheden en enthousiasme voor zuivel. Midwest Dairy sponsort het Princess Kay-programma, dat wordt gefinancierd door melkveehouders via hun promotiecheck-off.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart