Halo tekent $40 miljoen deal met Theland China

Halo heeft de deal getekend, ter waarde van $ 40 miljoen, die de ontwikkeling en productie van Theland’s melkpoederproducten in China omvat, inclusief volle melkpoeder, magere melkpoeder en andere geformuleerde voedingspoeders in een reeks verpakkingsformaten, waaronder zakken, blikjes en PET-potten.

De startdatum voor het strategische partnerschap is november 2021 met een looptijd van twee jaar, met initiële bevestigde bestellingen van $ 1,5 miljoen, die tegen eind november 2021 moeten worden geproduceerd.

De producten zullen worden vervaardigd in Halo’s fabrieken in Nieuw-Zeeland.

Bij het ondertekenen van de overeenkomst op de China International Import Expo 2021 in Shanghai, zei Sheng Wenhao, CEO van Theland Asia Pacific Region: “We hebben ervoor gekozen om met Keytone samen te werken voor dit belangrijke en strategische partnerschap, in lijn met de strategie en groeiprioriteiten van Theland in kernmarkten terwijl we onze geformuleerde zuivelmerken blijven opbouwen en opschalen en nieuwe producten op de markt brengen. De geavanceerde faciliteiten van Keytone sluiten aan bij de doelstelling van Theland om hoogwaardige producten en flexibele diensten van groen, schoon, ongerept Nieuw-Zeeland aan Chinese consumenten te bieden. We kijken uit naar een lange en succesvolle relatie met Keytone. “

Halo Food-CEO Danny Rotman zei: “We zijn verheugd dat we een strategisch partnerschap zijn aangegaan met Theland in China ter ondersteuning van de aanzienlijke schaal die ze gaan bereiken. De ambities, strategische prioriteiten en het kaliber van Theland vullen de capaciteiten en eersteklas faciliteiten van ons bedrijf in Nieuw-Zeeland aan en we kijken uit naar een lange en welvarende samenwerking. We zullen de groeiambities van Theland ondersteunen met de ontwikkeling van nieuwe producten en het vermogen om te blijven schalen in hun geformuleerde melkpoeders terwijl ze hun voetafdruk in China blijven uitbreiden.”

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart