Zuleger gebruikt ervaring van de luchtmacht om te pleiten voor zuivelbeleid

Integriteit voorop.

Service voor jezelf.

Uitmuntendheid in alles wat we doen.

Klinkt alsof dat het motto zou kunnen zijn voor melkveehouders, en voor sommigen ligt het waarschijnlijk dicht bij de schriftelijke missie van de boerderij. Het zijn eigenlijk de kernwaarden van de Amerikaanse luchtmacht die mannen en vrouwen aan de grond zetten.

Die kernwaarden zijn ingebakken in Chad Zuleger, die met pensioen ging na 23 jaar dienst bij de luchtmacht en de Wisconsin Air National Guard, en die nu dienst doet als associate director van overheidszaken voor de Dairy Business Association (DBA).

We weten dat veel consumenten minstens één generatie, zo niet twee of drie generaties, verwijderd zijn van de boerderij. Ook degenen die de melkveehouders steunen en bepleiten, staan ​​steeds verder van de zuivel af. Zuleger heeft goede herinneringen aan de melkveehouderij van zijn overgrootouders in de buurt van Colfax, Wisconsin, maar zoals velen heeft Zuleger geen directe familieband met de zuivelindustrie. Zuleger werd beïnvloed door de diepe traditie van zijn familie in militaire dienst. Zijn overgrootvader diende in de Eerste Wereldoorlog, zijn grootvader diende in de Tweede Wereldoorlog en zijn vader is een gedecoreerde veteraan en voert het bevel over een brigade van gevechtsingenieurs in Irak bij het begin van de oorlog in Irak voordat hij zich terugtrok uit het leger als kolonel.

“In het leger hebben we een gezegde”, zegt Zuleger. “Aanpassen en overwinnen om de klus te klaren.” Zuleger ziet een sterke parallel tussen het leger en de melkveehouderij. Er is geen werkschema om onze natie te verdedigen; het is een 24-uurs missie, en het vergt toewijding en toewijding die de meeste mensen nooit zullen zien of begrijpen.

Zuleger werd in 1991 ingezet in Saoedi-Arabië als onderdeel van Operatie Desert Storm. Zijn rol was om logistieke ondersteuning te bieden aan een squadron van F-4- en F-16-jagers. Hij kende zijn missie en was zeer toegewijd. Hij was goed opgeleid en was opgegroeid met het horen van zijn vader, grootvader en overgrootvader over moeilijke en uitdagende tijden die ze doormaakten en overwonnen. Hij wist dat dit zijn tijd was. “Ik moest gewoon dingen uitzoeken. Er lag geen handleiding op ons te wachten toen we landden”, zegt Zuleger. “Ik zie boeren hetzelfde doen. Er is geen garantie, en boeren moeten het uitzoeken om de klus te klaren.”

Zuleger gebruikt zijn passie om de meest kritische onderwerpen over te brengen op een zeer specifiek invloedrijk publiek: gekozen functionarissen in Wisconsin. In 2021 beschouwden slechts drie van de 132 door de staat gekozen functionarissen van Wisconsin zichzelf als boeren. Zuleger werkt samen met melkveehouders, de aanverwante industrie en andere gemeenschapspartners om wetgevers voor te lichten over wat boeren doen en welke impact wetten die ze overwegen te hebben op melkveehouders en de jaarlijkse zuivelindustrie van $ 53 miljard van de staat.

“Het opleiden van wetgevers is een groot deel van wat ik doe”, zegt Zuleger. Hij regelt dat gekozen functionarissen een bezoek brengen aan melkveebedrijven in Wisconsin en zegt dat leden van de wetgevende macht soms verbaasd zijn over hoeveel boeren doen en waar ze verantwoordelijk voor zijn in de moderne zuivelactiviteiten van vandaag. Ze geven veel om hun werk en hun impact op hun gemeenschappen en staat. Ik denk dat wetgevers onder de indruk zijn van hoe betrokken de huidige landbouwactiviteiten zijn, hoeveel zorg aan de dieren wordt gegeven – de meeste boeren die ik ken, hebben oprechte genegenheid voor hun koeien – en hoe boeren zich gedragen als echte natuurbeschermers.”

Zuleger erkent dat dingen langzaam lijken te gaan in de wetgevende macht, en dat komt grotendeels omdat wetgevers een kwestie moeten begrijpen vanuit het perspectief van veel belanghebbenden. Dit kan echter leiden tot een frustrerend en traag proces. Er is veel concurrentie om de tijd en aandacht van wetgevende leden, dus het werk dat Zuleger doet om echte mensen die melkveehouders in Wisconsin zijn te verbinden met de echte mensen die als staatswetgevers dienen, is van cruciaal belang voor het opbouwen van begrip over de impact van wetgeving op boeren en hun bedrijven.

“Teamwerk is essentieel in het leger en het is gemakkelijk om een ​​parallel te trekken met de melkveehouderij”, zegt Zuleger. “Iedereen op de boerderij speelt een belangrijke rol.” De principes die Zuleger tijdens zijn militaire dienst heeft aangescherpt, staan ​​centraal in zijn vermogen om zonder handleiding naar een doel te werken. Bondgenoten opbouwen en een meedogenloze werkethiek behouden, vormen de basis van hoe hij de melkveehouders in Wisconsin vandaag ondersteunt.

“Ik had het geluk om met een van de beste luchtwachteenheden in het land in Madison te werken, en ik voel diezelfde trots als ik weet dat ik door mijn werk bij DBA met enkele van de beste zuivelproducenten in het land mag werken”, zegt Zuleger. zegt. eindteken

FOTO’S: Photo’s geleverd door Chad Zuleger.

Amy Throndsen

  • Amy Throndsen

  • Algemeen directeur
  • Geavanceerde comforttechnologie inc.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart