Land O’Lakes Foundation verstrekt subsidies aan landelijke scholen in Minnesota voor maaltijdbezorging, service

GENYOUth heeft onlangs een donatie van $ 100.000 aangekondigd aan het End Student Hunger Fund door Land O’Lakes, Inc. in samenwerking met Midwest Dairy en Dairy Farmers of Wisconsin.

Vijftig plattelandsscholen in gemeenschappen met hoge nood in Minnesota en Wisconsin zullen elk $ 2.000 beurzen ontvangen om dagelijks bijna 1.500 studenten te voeden. Het geld gaat naar het verstrekken van schoolmaaltijden aan een groot percentage van de studenten die in aanmerking komen voor gratis maaltijden tegen een gereduceerde prijs, evenals de aanschaf van apparatuur en middelen die nodig zijn om alle studenten te bedienen.

“Als een eeuwenoude coöperatie die eigendom is van een lid, gelooft Land O’Lakes, Inc. in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en samenwerken om overvloedig, voedzaam voedsel beschikbaar te maken, zodat onze jonge mensen hun volledige potentieel kunnen realiseren. De strijd tegen honger bij kinderen begint in onze achtertuin in de kleine gemeenschappen van Wisconsin en Minnesota. We zijn verheugd en dankbaar om deel uit te maken van een team dat zich inzet om lokale scholen te helpen een einde te maken aan de honger van studenten”, zegt Morgan Kinross-Wright, vice-president van Community Relations voor Land O’Lakes, Inc.

Bij Midwest Dairy hechten we veel waarde aan partnerschappen zoals deze die het nodige geld brengen aan gemeenschappen in nood, maar ook de mogelijkheid bieden om de voedzame waarde van zuivel te delen om kinderen te helpen hun drukke dag door te komen.

“Midwest Dairy zet zich in voor de families en gemeenschappen van Minnesota, en we zijn dankbaar voor de steun die Land O’Lakes, Inc. en GENYOUth bieden om ervoor te zorgen dat duizenden risicostudenten de maaltijden en voeding krijgen die ze nodig hebben,” zei Molly Pelzer, CEO van Midwest Dairy.

Op basis van een onderzoek uitgevoerd door GENYOUth onder meer dan 1.000 landelijke voedingsprofessionals op scholen, blijven honger en voedselonzekerheid bij studenten een toppunt van zorg voor scholen. We hopen dat de zuivelgemeenschap en -producten een hulpbron kunnen blijven bij het bestrijden van deze problemen in onze lokale gemeenschappen.


creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart