NZMP werkt samen met Sun Genomics aan gepersonaliseerde probiotica

Sun Genomics maakt precisie-probiotica met het merk Floré. Door individuen hun darmmicroflora te laten testen, kan Floré een ‘precisie probiotisch’ supplement op maat maken, samengesteld om aan individuele behoeften te voldoen. Studies tonen aan dat 90% van het darmmicrobioom van het lichaam uniek is, wat aangeeft dat personalisatie nodig is om te resulteren in effectieve veranderingen.

NZMP zal Sun Genomics zowel zijn klinisch bewezen HN001- als HN019-stammen leveren om het gepersonaliseerde probioticum voor consumenten te creëren. Fonterra ontdekte en commercialiseerde deze stammen meer dan 20 jaar geleden, en Sun Genomics gebruikt al enkele jaren zowel HN001- als HN019-stammen. Na het beoordelen van marktkansen, erkenden beide partijen onlangs het voordeel van samenwerking om beter te begrijpen hoe deze superstammen specifieke gezondheidsproblemen van consumenten kunnen aanpakken, vooral met de toegenomen bezorgdheid over immuniteit als gevolg van Covid-19.

De relatie begon in 2018 toen NZMP bij Indie Bio was, een van ‘s werelds grootste biotech-accelerators in San Francisco, waar Sun Genomics werd erkend als een veelbelovende start-upspeler op het gebied van gezondheid en welzijn. NZMP zei onder de indruk te zijn van de unieke en aanpasbare benadering van het bedrijf voor de gezondheid van consumenten via een gepersonaliseerd supplement. Het op maat gemaakte product stelt Sun Genomics in staat om een ​​suppletieprogramma te leveren en de gezondheidsvoordelen te maximaliseren. Bovendien vonden de twee bedrijven dat het werk van Sun Genomics om zijn producten te valideren door middel van studies naar de levensstijl van consumenten en NZMP’s benadering van het testen van ingrediënten door middel van klinische studies bij mensen complementair zijn.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart