Gebruik maken van rondleidingen op de boerderij om het vertrouwen in zuivel te vergroten

Virtuele rondleidingen en rondleidingen op de boerderij zijn een geweldige manier om iemand een echt kijkje te geven in wat er elke dag op uw boerderij gebeurt. Diëtisten, zuivelkopers en zelfs schoolkinderen kunnen profiteren van deze boerderijervaringen wanneer ze proberen vertrouwen op te bouwen in zuivel en zuivelproducten te verkopen. Veel staats- en regionale check-offs, waaronder nationale, geven niet alleen rondleidingen, maar kunnen ook ondersteuning bieden aan elke boer die er een wil opzetten. Denk je erover om zelf een tour te doen? Blijf lezen om te zien hoe positief deze boerderijrondleidingen echt kunnen zijn!

Kansas City Chiefs kicker en Fuel Up to Play 60 speler-ambassadeur Harrison Butker bracht zijn allereerste melkveebedrijfbezoek aan Heins Family Farm. Gezien zijn technische achtergrond, was Butker geïnteresseerd in het zien van de boerderij en het leren over alles wat komt kijken bij het produceren van melk. Het bezoek van Butker gaf Midwest Dairy de kans om een ​​korte video te maken die nu wordt gebruikt om studenten en consumenten op een leuke en gemoedelijke manier voor te lichten over de melkveehouderij. Klik hier om de video van vijf minuten te bekijken waarin de voedingsvoordelen van zuivel worden besproken en de duurzaamheidspraktijken van zuivel worden belicht.

Midwest Dairy en Missouri Beef Industry Council hebben hun krachten gebundeld om 36 diëtetiekstagiairs in Missouri een virtuele rondleiding door de boerderij te bieden tijdens een virtuele reis naar Cornelius Farms in de buurt van Hamilton, Missouri. Stagiairs leerden waar zuivelproducten vandaan komen, hoe melkkoeien worden verzorgd en hoe ze duurzaamheid toepassen. Studenten waren van de Missouri State University, de University of Missouri, Cox College, Southeast Missouri State en Fontbonne University. De opname van de tour werd naar alle zes programma’s en stagiaires van de Saint Louis University gestuurd. Pre- en post-enquêtes werden afgenomen en toonden aan dat het vertrouwen van melkveehouders toenam en dat studenten zich op hun gemak voelden bij het aanbevelen van zuivelproducten voor hun toekomstige praktijken. Een stagedirecteur vertelde ook dat de virtuele rondleiding door de melkveehouderij een van de passies van zijn stagiaire om zelf melkveehouder te worden nieuw leven inblies!

Een groep van 42 diëtetiekstagiairs en programmadirecteuren van het Dietetic Internship-programma van de University of Minnesota en het Coordinated Dietetic Internship and Master of Public Health-programma hebben onlangs een tournee gemaakt door Autumnwood Farm in Forest Lake, Minnesota. De rondleiding was gericht op de toewijding van de melkveehouders aan dierenzorg, duurzame praktijken en de fijne kneepjes van een melkbottelarij. Jennifer van de Ligt, Ph.D., directeur van het Integrated Food Systems Leadership-programma aan de universiteit, nam deel aan de tour en met haar uitgebreide achtergrond in de productie van diervoeder en menselijke voeding, voeding, veiligheid en regelgeving, voegde van de Ligt een geweldig perspectief omdat ze een discussie met de diëtetiekstudenten faciliteerde. Uit de resultaten van de voor- en na-enquêtes kwamen de deelnemers naar huis met een positieve ervaring en een beter begrip van hoe melk op verantwoorde wijze wordt geproduceerd en lokaal wordt aangedreven.

Missouri Family Physicians en Illinois Family Physicians waren samen gastheer van de Rural Health Equity Summit om het bewustzijn van gezondheidsproblemen op het platteland te vergroten en middelen te identificeren om die uitdagingen effectief aan te gaan. Een van de sprekers op de top was de geregistreerde diëtiste Donna Webb. Webb’s natuurlijke liefde en steun voor zuivel in combinatie met haar expertise in deze twee ziektetoestanden bracht de belangrijke rol van zuivel in gezondheid en welzijn over.


creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart