Streven naar passie – Progressive Dairy

Begin oktober nam ik vrij van mijn reguliere bezigheid om te helpen bij het opzetten van een geldinzamelingsactie voor de school van mijn kinderen. Het is een herfstfestival met eten, spelletjes, een taartwandeling, een landelijke markt en een live veiling.

Traditioneel vindt het evenement plaats op de school met al zijn middelen, maar vanwege de tijd waarin we leven zijn we overgestapt op een buitenevenement in ons stadspark. Deze verandering van locatie vergde veel extra planning en troubleshooting. Op een bepaald moment in de middag, na het opzetten van drie luifels van 20 bij 40 voet in de regen, verlengsnoeren en lichten ophangen, picknicktafels verplaatsen, spullen van de school halen en naar drie verschillende steden rennen om voedsel te verzamelen, ik merkte dat ik 60 pond ijs door een supermarkt sleepte en me afvroeg waarom ik zo hard werkte op mijn vrije dag.

Het antwoord is omdat ik een passie heb voor onderwijs, en dit was een van de manieren waarop ik mijn kinderen en hun klasgenoten kon ondersteunen tijdens hun educatieve reis.

dit nummer van Progressieve Zuivel is gevuld met mensen die hun passies nastreven naast hun gewone dagelijkse baan. Ze volgen hun overtuigingen en zijn bereid om extra werk te verzetten om hun doelen te bereiken.

Om te beginnen past Elle Purrier St. Pierre, op de omslag en het artikel “Olympische en melkveehouder Elle Purrier St. Pierre”, haar werkethiek als professionele middellange- en langeafstandsloper toe. Ze traint in een faciliteit aan de andere kant van het land en doet mee aan wedstrijden over de hele wereld, waaronder de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Voor Purrier St. Pierre betekent een vrije dag het nastreven van haar andere passie als melkveehouder met haar man op de melkveehouderij van zijn familie in Vermont.

Niet te ver weg, in Avon, New York, boert Emilie Mulligan met haar ouders en neef. Naast het toezicht houden op de 2.700 stuks vee van de boerderij en het helpen beheren van de werknemers van de boerderij, organiseert Mulligan persoonlijke en virtuele boerderijrondleidingen voor studenten van alle leeftijden. Haar passie is transparantie en het presenteren van een positief imago voor de branche. Mulligan’s verhaal “Vertrouwen opbouwen in zuivel met een moderne boer die moderne landbouwpraktijken gebruikt”.

Dr. Elizabeth Quesnell Kohtz, te zien in “Balancing the hat rack”, ontwikkelde al vroeg in haar veterinaire carrière interesse voor melkkwaliteit en zuiveladvies. Door haar passie voor preventieve geneeskunde na te streven en nauw samen te werken met haar zuivelklanten in Idaho, werd ze uitgeroepen tot de 2020 Verified Premium Plus Vet of the Year.

Het kuilvoerseizoen is een favoriete tijd van het jaar voor Nora Doelman, een getrainde dieselmonteur die in 2011 begon met melkvee met haar man Nick. Ze geniet ook van het opvoeden en werken met haar drie kinderen op hun boerderij in Washington. Lees hier meer over Doelman “Washington’s Nora Doelman is een dieselmonteur gedraaid melkveehouder”.

Tijdens het melken van koeien, werd melkveehouder Angie Feider uit Wisconsin geïnspireerd om een ​​klein bedrijf op te richten dat een boodschap van geloof, hoop en liefde deelt. Ze vindt deze passie om unieke leren stukken te maken ‘therapeutisch’ en een manier om ‘ontspannen’ te worden van haar verantwoordelijkheden op de boerderij. Lees “Beyond Beloved: De reis van een boerenmeisje”, en zie hoe dit bedrijf is uitgegroeid tot geloofsopbouwende bijeenkomsten voor leden van haar gemeenschap.

Ten slotte gaan we in dit nummer terug naar de winnaars van de US Dairy Sustainability Awards, aangezien het programma zijn 10-jarig jubileum viert. Bij het lezen van de opmerkingen van prijswinnaars “Beoordelaars uit het verleden opnieuw bezocht”, is het duidelijk dat duurzaamheid voor hen meer is dan een eenmalige erkenning; het is een passie die ze omarmen in alles wat ze doen op hun boerderijen en in hun gemeenschappen.

Karen Lee

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Slagerijpeterenzoon.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart